L.O.W....W.U.H.O.O!!

Saturday, November 27, 2010

Time lepak je.. aku terpandang clip video ni.. lama dah mao cari.. tapi xingat.. 1st time aku dengar lagu ni time aku p mifa nye event.. terpersona tgok model tgh catwalk.. tgok orang reramai..

ape yang menarik kat lagu ni?
hah..bagi aku la..

lirik ia kene pada aku la.. aku ni bukan jenis mengusya orang taw...
tp aku suka tgok si Dia..


1st skali aku suka akan perangai dan tingkah laku dia..
dah taw suka kat perangai.. mata.. bibir.. pipi.. sume la tertarik kat ati dowh!..
yap.. may b aku sorang je kot yang berharap.. x kisah la..

jom tgok video dia.. kalau x dapat nak tangkap lagu ni... aku ada copy paste lirik dia kat bawah..



Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful

And I tell her every day

Yeah I know, I know

When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay

I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails

I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful

And I tell her every day

Oh you know, you know, you know

Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking

If you look okay
You know I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are

The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

(hah.. cmne lirik ni tertulis.. cmni la kata kata aku mao aku katakan padanye..tapi sapa aku?)

tiap kali aku kuar je ngan dia..
tgok wayang ---> tgok muka dia
makan----> tgok muka dia
lepak-----> tgok muka dia

aku x puas kot.. tapi may b dia da puas ngan aku kot.. entah ler..
tp lagu ni untuk dia.. aku selasa ni da mao balek terengganu..
nk je jumpa dia tenung muka dia lagi.. tapi macam.. all da time.. cubaan aku tgok muka dia.. mesti ada yang menganggu.. bengang.. tapi aku pk balek. sape aku??
hah.. terdiam n down sekejap.. bawa diri sude..
lupakan! jom! mengila!!
wuhhhhooOOOO!!!

0 comments:

Pages

Search This Blog