Icarus the Phoenix

Wednesday, June 30, 2010

hah..
ni update untuk fan dota..
bukan ape.. saje2..
gahahaha...
meh nk habaq..
map akan datang.. map 6.68
akan kuar hero baru..
macho punya..

ni pic dia..
haha.. ada pon teman viper.. team burung..
nama dia icarus

Icarus the Phoenix


same2 la kita tunggu.. haha.. x sbar aku nk tgok ape skill dia

D' Masiv - Di antara Kalian (HQ Audio/Video)

Tuesday, June 29, 2010



haha.. tiba2 ada org ada kasi lagu ni.... tq my frenz...
ades..
haha..
tq sgat2..tiba2 rasa terharu. :)

:: Balek Kampung ::

Saturday, June 26, 2010

setel je praktikal aku.. balek ganu la.. azam aku kat terengganu.. gemokkn diri aku.. hahaha...
doakn aku ea.. gemok2 selalu.. gahahahahhaa..
kurus kering ni..
aku smkin lost..
tp aku terfikir gak td.. nk kembali pada mat sen y asal.. mat sen yang 4 tahun yang lalu..
tp.. 4 thun lalu aku mgkin childish..
skrg.. aku nk jd mat sen 4 thun lalu ngan perangai yang lagi elok..

hahahahahhahaa.. gelak!!! gelak!!! gelak!!!



:: finished my practical days ::

Sunday, June 20, 2010

hurm.. macam2 dah benda belajar kat Noveline sdn bhd.. dah la dilayan cam anak sendiri oleh CEO..
siyes.. ada gak terasa.. bila tgok cara depa layan kami..
huhu.. terasa cam mak aku jaga aku..

tp.. aku terasa sedikit terkilan dengan lecturer y bertugas utk evaluation team mmber aku sndri.
amin amar azumar.. sedeyh depa.. aku lak terasa..

aku ingat simple matter je..
bukan saja amin amar azummar je marah dengan lecturer tuh.. aku rasa sume pihak noveline sdn bhd dan pihak kami turut marah..

aku dapat taw..
bahawa
lecturer tuh datang cni... dengan sombong.. aduhai.. aku rasa x perlu la nak sombong2..
dengan pemakaian y da beradap.. tp tatatusila dan adab pon xda lansung..
aku pon turut malu dengan lecturer tuh..
smpaikn CEO sndri yang menceritakan pada kami..
terima kasih juga kepada puan firdaus kerana cerita pasal ini...
kalu x.. aku pon x senang hati..

apa yang aku x leh trima..
puan firdaus cakap kat kami..
lecturer tuh kata dgn sombong.. " sume budak2 praktikal sini sume pngk rendah2.. "
ye kalu di tukar ayat tuh.. makna nye kami sume ni.. hanya org bodoh.
sori.. sebodoh mana pon aku.. aku memang xleh trima bila org ckp cmtuh..

tp puan zulfa general manager noveline counter balek penyataan lecturer tuh..
" awak taw ka.. nama pelajar awak yang pngk rendah2 tuh?"
sedangkn dia sndri x ambek taw nama kami...
terima kasih kat puan firdaus dan puan zulfa.. kami malu dengan pihak uitm..
kami dah la stay 2 tahun kat UiTM.. tp.. pihak kami sendri y menghina kami.. dan yang pelik nya..
kami baru je melibatkn diri dengan pihak Noveline..selama 6 minggu.. tp.. di jaga oleh pihak noveline...

tp.. kami xkn berdiam diri... kami akan informkn kepada pihak uitm..


banyak-banyak mitak maaf dan terima kasih kepada pihak noveline..
CEO ( puan firdaus ), general manager( puan zulfa), manager( ustaz), supervisor kami ( kamini)
dan staff yang lain..
_Syn_Wesley_

:: wahai blog ku syg..::

Friday, June 11, 2010

adoihai.. sian kat blog ni..
aku datang ni.. nk jengok kejap je.. ada keje la blog.. jgan marah noh..
t susah la aku..
xleh tgop org sedih2 taw..

hehe.. keep smiling my blog..

*argh!!! damn!!! creepy rat smiling!!!*


nk balek terengganu ni...
hik2x..
nk ikot? xleh2..
kete da full
ni pon dapat balek.. sebab bodek akak aku.. kih2x.. 5 org dlm 1 kete.. balek terengganu.. bukan kete besar pon.. viva elite je kot.. nmpak gaya.. balek naek bas pulak la aku.. ke shah alam..

aduhai.. nasib badan..

weh.. aku pon xtaw nk kata ape.. kata sebut kawan.. tp.. bile ada problem..
share la.. time aku susah aku senang aku nk cari kome..
share je la..
tiba2 lak bengang..
hehe..
*p/s : kwan2.. kalu ada prob.. just share je ngan aku.. even aku xleh tlg.. aku leh jd pendengar.. ringan sikit beban ko nanti.. kalu boleh tlg.. aku try..
kalu ko senang x cari aku xpe.. aku x kisah... tp bile susah.. ko x cari aku.. mmg aku bengang.. *

pesanan iklas dr Mat Senz
stay tune.. chow

*-*

Thursday, June 3, 2010


30% ------------------> 80%

will it works?


Pages

Search This Blog