kosong~ kosong~ ow~

Sunday, February 3, 2013

assalamualaikum..

selamat ketemu.. lama tidak update ni.. wahhahaa..


bosan sebenarnya.

dan sebulan rasanya hidup tanpa handphone..
moral of the stories hidup tanpa handphone xda masalah pon.. boleh je hidup..tapi bosan je la ^^

ada setengah orang tu.. xda phone.. terus meroyan..
sejak phone aku kene curi... aku x rasa ape pon..
rasa aman ada la kot wkwkwkkwkw


sekarang ni.. tgh busy buat keje.. keje ape? adalah... biar je la aku je yang tahu.. hehehe XD

guys.. 

ada cerita cerita baru roger2 la aku ye.. XD nk cuba aktif balek menulis ni wahahhaha.. 

Sunday, October 28, 2012

selamat bertemu...

lama tidak ku update semua ini.. di blog ku..


tp aku terdetik hati ini di kuala terengganu untuk memulakan kembali perjuangan ku di blog


bolehkan? hentam saja lah..


kehidupan aku bermula kembali di kuala terengganu..


NO MORE LIFE IN KUALA LUMPUR...



so see u guys soon...


gonna update more... but not here..

online di Cyber cafe tidak elok ^^..


see yah

my life today~

Monday, April 9, 2012



yeap... pagi malas 
malas nak bgun.. sampai kol 12 tgh hari jugak baru bgun.. ~_~

tgh hari lepas bgun 
makan pon malas. ~_~
buat keje ape pon x buat.
APTB

malam  jgn citer la.. 
macam2 skill aku menungeng bukan nak tutup mata ngek ni 
~_~ den kembali pada pagi..

ni la judual harian aku T.T 

Friday, March 23, 2012


нёнєнє.. laмa aкц ж цpdaтє вlоg.. тёяgaтal laк тgaи иї ик мєйaїp... cойтєйg2 Ьlоg...

$aмЬїl $aмвїl aкц dцк мёи facєЬоок тц.. тєяjцмpa la ada оґaйg pо$т 1 pїc йї..


мїaнaннaa 

жик cїтєя paиjaиg.. тgок $иdїяї..
gєlaк la $єйdїґї ^^


kucingku yang terlena menemani aku study

Monday, March 14, 2011

My new Pet.

Saturday, March 5, 2011



ni dia pet baru aku..
name dia seri..
actually aku x suka kucing..
tapi bila tgok 2 ekor kucing warna putih + oren...kat 1 kedai makan tp jalanan
terasa lak comelnya..
tapi x berani nak pegang..
tuan kedai tuh pon cakap la kat aku.. katanya ada 5 ekor sume nye.. aku shocked!
BANYAKNYE!!!
dlm kepala aku pk.. " kuat betoi mak dia"

pastuh aku beranikan la jap.. kasi makanan sikit smbil belai2 kepala anak2 kucing tersebot..
terus mak kucing tuh datang ngan suara garau.. siot!

aku pon kira la kucing2 tuh..
tapi yang aku tgok ada 3 je.. mana lagi 2?

anak kepada tuan kedai tuh.. main ngan anak kucing yang keempat kot..
terus dia letak kat sblah aku kucing tuh..
kucing ke 4 ni lah yang buat aku berkenan..
terus je aku nak bela!

terus je bawak balek..!!! gahaha.. hilang terus rasa takot akan kucing..
gahaha..

shari kucing tuh duk kat umah.. dia jalan tkot2 je.. 10 min kemudian.. relex je tdow..
nak tido pon demand.. nak tido atas sofa..
>.<>.< aighoo






{ seri yang buas + nakal! + takot mandi!! + suka merajuk! }

ola2~~

Wednesday, March 2, 2011





sudah lame x update blog ni..
terasa pulak nak update.. jgan marah noh..

baru2 ni.. tuan punya rumah.. excident..
tiba time corner..

tuan rumah nye motor xleh pusing..
redho je la.. masuk dalam longkang..

skrg dah lebih 4 minggu dah.

luka2 suma dah recover.. dah boleh lompat2 dah..
tp time process pemulihan..
bukan main merana..

part paling susah.. time nak basuh berak!!!
hok2..
cmne la nk basuh berak.. coz 2 belah tapak tangan luka.. dan 1st week xboleh nak gengam!..
tapi hentam2.. setel la jugak.. tapi selagi boleh tahan berak tuh.. rela ku tahan!.. seksa!

gahhahahahahaha lawak betoi..
tapi skrg sume dah okay n recover!!

tapi still trauma la bile lalu kat laluan yang same time excident.. >.<>.<
pelik tapi benar.. ngeri kot!..
hati2 ketika memandu or merempit~ kih2..


(luka kaki aku yang belom recover until today)


(huk2.. 2 belah tapak tangan.. kalu la ku bukak bandage tuh.. mmg xda selera makan la kamu2 sume)
tuh x tunjuk dada lagi.. censored loh dada.. bini je leh tgok.. ops

Pages

Search This Blog