kucingku yang terlena menemani aku study

Monday, March 14, 2011

My new Pet.

Saturday, March 5, 2011



ni dia pet baru aku..
name dia seri..
actually aku x suka kucing..
tapi bila tgok 2 ekor kucing warna putih + oren...kat 1 kedai makan tp jalanan
terasa lak comelnya..
tapi x berani nak pegang..
tuan kedai tuh pon cakap la kat aku.. katanya ada 5 ekor sume nye.. aku shocked!
BANYAKNYE!!!
dlm kepala aku pk.. " kuat betoi mak dia"

pastuh aku beranikan la jap.. kasi makanan sikit smbil belai2 kepala anak2 kucing tersebot..
terus mak kucing tuh datang ngan suara garau.. siot!

aku pon kira la kucing2 tuh..
tapi yang aku tgok ada 3 je.. mana lagi 2?

anak kepada tuan kedai tuh.. main ngan anak kucing yang keempat kot..
terus dia letak kat sblah aku kucing tuh..
kucing ke 4 ni lah yang buat aku berkenan..
terus je aku nak bela!

terus je bawak balek..!!! gahaha.. hilang terus rasa takot akan kucing..
gahaha..

shari kucing tuh duk kat umah.. dia jalan tkot2 je.. 10 min kemudian.. relex je tdow..
nak tido pon demand.. nak tido atas sofa..
>.<>.< aighoo






{ seri yang buas + nakal! + takot mandi!! + suka merajuk! }

ola2~~

Wednesday, March 2, 2011





sudah lame x update blog ni..
terasa pulak nak update.. jgan marah noh..

baru2 ni.. tuan punya rumah.. excident..
tiba time corner..

tuan rumah nye motor xleh pusing..
redho je la.. masuk dalam longkang..

skrg dah lebih 4 minggu dah.

luka2 suma dah recover.. dah boleh lompat2 dah..
tp time process pemulihan..
bukan main merana..

part paling susah.. time nak basuh berak!!!
hok2..
cmne la nk basuh berak.. coz 2 belah tapak tangan luka.. dan 1st week xboleh nak gengam!..
tapi hentam2.. setel la jugak.. tapi selagi boleh tahan berak tuh.. rela ku tahan!.. seksa!

gahhahahahahaha lawak betoi..
tapi skrg sume dah okay n recover!!

tapi still trauma la bile lalu kat laluan yang same time excident.. >.<>.<
pelik tapi benar.. ngeri kot!..
hati2 ketika memandu or merempit~ kih2..


(luka kaki aku yang belom recover until today)


(huk2.. 2 belah tapak tangan.. kalu la ku bukak bandage tuh.. mmg xda selera makan la kamu2 sume)
tuh x tunjuk dada lagi.. censored loh dada.. bini je leh tgok.. ops

MATURE lah!!!

Monday, January 24, 2011

I NEED TO BE MATURE PERSON!!!

I WON'T RUN FROM ANY PROBLEM ANYMORE

AND

I WILL CONTROL MY EMOTION!!!

I WILL!!

AND

I WILL MAKE SURE IT WILL HAPPEN!!


( SMILE IS MY MOTO-MOTO )

PERIT!!

Tuesday, January 18, 2011

jauhkan aku dari kesedihan itu wahai kawan..
ko pon taw aku mmg xleh teringat akan kenangan dlu..
walaupon hanya 1 gambar yang paling membuatkan 1 pengingatan yang kuat tentang aku dan engkau..
ko pon taw akan cinta aku pada engkau pada masa dulu..
tapi kenapa ko ungkit kembali..
kenapa ko x block saja aku.. senang citer..
kenapa ko nak aku ingat kembali..

bila aku minta dari engkau satu permintaan untuk tidak mempamerkan gmbar tersebut..
tapi ko membalas agar tidak mao aku lupakan kenangan tersebut..
itu satu penyeksaan wahai teman.. kadang2 ia sgat menyakitkan aku..
dan hari ini.. ko kembali mempamerkan gmbar tersebut..
perit dari parut luka yang telah lama hilang.. kini kembali..
aku harap ia berlalu dgan laju..
aku xnak sia2kan orang yang berada di depan ku..

MamPos!!.

Monday, January 10, 2011



aku ada terbukak google
then saje2 lah google sumthing relate ngan aku..

tapi bila duk google nama aku..
terus je ada gmbar aku.. giler!! BAHAYA TOI SI GOOGLE NI!!

nape sampai cmtuh skali weh?
xda privacy lansung meh?

cuba try search nama id facebook/myspace anda.. mungkin gmbar2 anda pon ada berkeliaran di google... haa..




sedikit sebanyak gmbar aku kat google.... berhati2 la ye.. aku pon mao lebih berhati hati dengan isu ini!

Pages

Search This Blog