:: finished my practical days ::

Sunday, June 20, 2010

hurm.. macam2 dah benda belajar kat Noveline sdn bhd.. dah la dilayan cam anak sendiri oleh CEO..
siyes.. ada gak terasa.. bila tgok cara depa layan kami..
huhu.. terasa cam mak aku jaga aku..

tp.. aku terasa sedikit terkilan dengan lecturer y bertugas utk evaluation team mmber aku sndri.
amin amar azumar.. sedeyh depa.. aku lak terasa..

aku ingat simple matter je..
bukan saja amin amar azummar je marah dengan lecturer tuh.. aku rasa sume pihak noveline sdn bhd dan pihak kami turut marah..

aku dapat taw..
bahawa
lecturer tuh datang cni... dengan sombong.. aduhai.. aku rasa x perlu la nak sombong2..
dengan pemakaian y da beradap.. tp tatatusila dan adab pon xda lansung..
aku pon turut malu dengan lecturer tuh..
smpaikn CEO sndri yang menceritakan pada kami..
terima kasih juga kepada puan firdaus kerana cerita pasal ini...
kalu x.. aku pon x senang hati..

apa yang aku x leh trima..
puan firdaus cakap kat kami..
lecturer tuh kata dgn sombong.. " sume budak2 praktikal sini sume pngk rendah2.. "
ye kalu di tukar ayat tuh.. makna nye kami sume ni.. hanya org bodoh.
sori.. sebodoh mana pon aku.. aku memang xleh trima bila org ckp cmtuh..

tp puan zulfa general manager noveline counter balek penyataan lecturer tuh..
" awak taw ka.. nama pelajar awak yang pngk rendah2 tuh?"
sedangkn dia sndri x ambek taw nama kami...
terima kasih kat puan firdaus dan puan zulfa.. kami malu dengan pihak uitm..
kami dah la stay 2 tahun kat UiTM.. tp.. pihak kami sendri y menghina kami.. dan yang pelik nya..
kami baru je melibatkn diri dengan pihak Noveline..selama 6 minggu.. tp.. di jaga oleh pihak noveline...

tp.. kami xkn berdiam diri... kami akan informkn kepada pihak uitm..


banyak-banyak mitak maaf dan terima kasih kepada pihak noveline..
CEO ( puan firdaus ), general manager( puan zulfa), manager( ustaz), supervisor kami ( kamini)
dan staff yang lain..
_Syn_Wesley_

6 comments:

YooNa said...

sape lecturer yg kurang b'adap 2??
aish~

Syn Wesley said...

haha.. tnye zainol.. or amar.. or zumar.. depa berhak cerita kat ko.. aku x yoo

YooNa said...

apesal lak ko x berhak...
huhuhuhu

Syn Wesley said...

gahaha.. x elok berbual2 t jd fitnah.. haha.. moral value aku dapat time tgok tv

YooNa said...

haa yelah ko...
tp dh tulis kat blog dah...
wek~

Syn Wesley said...

haha, cerita tuh mmg patot org taw.. tp.. xleh la smpai gtaw nama dia kn

Pages

Search This Blog