(new day at 2:24 am)

Thursday, May 13, 2010

haha.. ari ni praktikal aku yang ke 5
tah.. ari ni.. rasa smgat nk cerita kat blog.. tah.. aku x taw nape..
sbb ari aku bnyak mulot kot..
rasa terlebey riang..
hahahahahaa..

keje da siap.. mintak2 la. sok x da kerja lagi.. hehehe..
tggu siap animation submit ari senin ni.. hehehe..
cm bes kan.. kih3x..

aku nk mula perubahan slow2 aku..
sbb si DIA.. aku da mula faham dunia matured
haha.. xleh nk blame dia...
sbb dunia ni.masing2 ada perasaan..
nk xnk.. memang dlm hati dia xda aku..
so.. xda peluang la tuh..

agak2 la..
tp x senang nk berubah mengejotkn diri sendri kn..
aku rasa mmg mustahil utk aku berubah..
tp.. aku cuba. siyes.. tiap langkah aku ambek.. aku sntiasa x putus asa utk berubah..
hahahaha

ok..
1st step dr luaran perubahan aku..
dlu rmbut aku cmni

skrg lak

da pendek.. hahahhaa.. jgan nk gedix2. ckp panjang lagi.. aku tarik rmbut aku kuat2..
ptong sendri punya.. abes rmbut2 aku da aku tarik.. so..xnk da dengar ckp rmbut aku pnjang..

next
skrg ni.. aku cuba luangkn masa2 bersama-same kawan2..
sbb ada kawan.. sgat2 bes..

meh aku citer ape y aku buat time down...
hehe.. nk citer dluw.. tp xda mood. skrg da ada.. kih3x..


ni gmbar arip ambek.. time kuar ngan arip.. time ni.. topex ada gak kat i-city.. tp.. xgtaw.. hahaha.. arip lanje mcD.. thx arip.. thx gak.. kasi nasihat mlm tuh.. thx sgat2

sunway.. dlm 1 week gak.. aku stay ngan akak aku.. hahaa..
time ni. kejar2 g carik atm.. nk bayar duit sewa umah.. kih3x.. lwak time ni..
sempat lagi.. maen bowling 2 round.. miahahhahaa
tp.. akak aku ni.. gaduh2 sgat.. xpsal2 dapat adiah time balek.. haha.. adiah?
xnk la ckp.. sian akak aku.. thx kakakku..


follow housemate akak aku.. FIFI..
hahaa.. lawak lah.. fifi..
tp.. rock giler..
g mandi manda kat ulu yam.. miahahahhahaa.. giler kentang. maen mandi2...
dah la time tuh da dekat nk exam.. kalu x silap.. exam no 2 aku kot..
Linear Algebra..
=.=
janji puas mandi manda


lepak ngn housemate lame.. kih3x..
walaupon x jumpa ngan sume..
tp kome mmg baek..
thx fyfy.. ajak aku skali.. hehhee.. fyfy.. jgan lupa burger aku


lepak ngan kakak aku ngan sya..
lepas last paper aku.. makan sunguh2.. hehehe.
knyang gile2...
miss sya ni lak.. follow aku nye taste dlm mkaan2.. mcm2 dia beli.. adoi.. last2. sume bungkus bawak balek..
thx kak aja + sya



hehe sesi sejukkn fikiran kat masjid shah alam.. giler.. nyaman time ni.. sgat2 nyaman..
2 ari sblm aku last paper..
siyes.. kalu buat dlm seminggu solat kat sni hari2.. mmg otak hilang 100% tensen
x percaya?
cubala~~


hehe.. anas lanje.. heeheehee.. aku mam abes kot... x caya g tnye anas.. tq anas.. sweet ari ni..sbb anas y lanje.. ngeh2.. dah la ley makan fruitcup kat plaza alam sentral..
tq nas


mam same2 kawan2
anas y ptt ada dlm pic ni.. adoi..
tp.. sori nas.. ko duk sblah.. malu aku nk snap pic.. hahaha..
amin ngan paan.. thx dude.. ari ni.. bnyak gak maen2.. buat aku gelak2.. nak2 paan.. maen naek2kn bulu kening dia.. hehee

dah2.. skrg nk citer psal plush aku lak..
dlu kalu ada prob..
ada menda2 y xleh di cerita kat org.. ngan sape aku slalu ckp?
hehe
meh aku kenalkn.. slalu je dengar ape y aku ckp.. luahan hati aku..

hehe.. ni dia. mat bean..
haha..
tah.. aku pgil dia mat bean dr dluw lagi.. sejak org y aku x suka kasi benda ni. tp.. benda ni.. sgat berguna ngan aku..
aku ada gak kasi 1 benda kat org tuh balek..

ni dia.. spttnye 1 pasang ngan katak lagi sekor.. yang ni name sekmek wong
pasangan dia tingal kat umah.. nama dia mat wong..
tuan sekmek wong ni lempar benda ni kat aku.. so.. aku jage la elok2..
sptt nye ada kapel plush lagi y kami ada..
psangan andox putih & hitam
aku ada lagi andox hitam.. tp.. anak sedara aku ambek.. cmne la agaknye andox aku.. xpe.. balek trg nanti.. nk curik balek.. kih2.. kasi benda baru kat dia..

disebabkn mat bean bnyak berjasa ngan aku.. aku ada cari kwan2 baru utk dia.. hehehe..
meh aku kenalkn kat kome

ni name dia leonz..
tah la. dia ni mata besar.. tp.. aku x taw cmne.. asek ttp je mata dia gna bulu.. ni aku pakaikn minyak rmbut kat bulu dia.. kasi nmpak mata.. ambek pic..

ni syn
tgop jauh cantik.. tp tgop dekat x pon.. tringat kat diri aku.. so teros je aku beli..
sbb muka dia hodos. cm aku.. hahaha
xpe.. syn.. aku syg kamo..hhehe..
hodos xpe.. janji dalam ko baek syn.. biar hudos luar.. tp dalam baek..
syg kamo syn


ni ash
name dia.. comel sgat2.. syg sgat2.. tp xpe la...
skrg ni plush2 aku ni.. sume aku syg.. hehehe..
jd pendengar aku bile aku perlukn eh.. hehehe


hehe... ni la kuarga plush kesygan aku...papa kome ada keje.. kene buat praktikal.. malam papa balek nk tgop2kn kome ni.. mitak2 la kome ni still selamat dr gangguan lipas belaan deli.. haish..mlam ni papa mandi same2 ngan kome eh.. haha..

3 comments:

pearl othman said...

lipas=deli
*geleng3*

Syn Wesley said...

hahaha..

Mohd Anas Ahmad said...

lega bila aku tngk ko mcm ni...
keep it up....
I will always be by your side...^__^

Pages

Search This Blog