Day 7 + Day 8

Tuesday, May 18, 2010

Day 7

smpai je klang..

tros masuk kerja..
x cm bes kn?
haish..
ngantok seh.. smlm x dapat tdow..
aku buat2 x ngantok la. depan mentor2..
adoi...
mata sgat2 nk ttp dah ni.. jgn ttp lagi mata oi.. sian kat aku..
kene jage imej aku ni..
hahahaha..
adegan aku kat office tuh cam2.. lawak pon ada.. sbb tersengguk..
miahahahaha
tp ari ni.. xda kerja.. tp buat2 ada..
buat2 folow tutorial mane2 kat dlm internet..
then kol 1 kami di arah tuk p dengar ceramah agama kat office AI
aduyai..
aku da la ngantok2.. ada lak dia mitak aku dgar ceramah...
tp..
sblm dia suruh dgar ceramah..
dia kasi kami mam
pulot bakar + karipap..
sedap.. sbb ngantok kot.. aku jd lapar gile2..
haha..
tros je tersengop2 aku dgar ceramah..
abes je dgar ceramah.. kene suruh msk keje balek.. tlg.. aku ngantok..
tp.. dapat tugasan nye psal.. jd smgat.. buat2 ngn smgat. nk2..
miss kamini kasi aku incharge jge dak2 ni kasi siapkn esok.. argh..
aku tolak la.. xnk aku.. maen2 incharge.. aku tolak kat anas..
sbb dia da bese..
miss kamini paksa jugak.. adoi2..
* dlm hati.. aku.. nmpk gaya.. balek sat g mmg xleh tdow da...*

balek je dr office ngadap pc jap.. tgop citer
supernatural+vampire diaries+smallville
3 citer y aku follow kaw2~

tdow 1 jam..
kol 1 bgun.. buat kerja smpai kol 6.30++ pg..
then smbg tdow.. cm siot je kan..
ngantok seh..

tp.. kerja 50% da siap la.. ada gak hasilnye..



Day 8

kol 9 aku bgun ari ni.. ahahahaha.. bongok toi...
bgun2.. mcm2 gaya ada dak2 ni buat.. sume liat bgun.. nk mandi..
nak2 aku.. aku+ pito+ acer..
last mandi.. aiya.. depa ni office sblah bilek tdow je..
aku jauh kot..

hentam2 je.. rmbut x sikat. maen hayung ngan tgan je.. rmbut2.
tros msk kerja.. acap da siap bersikn office dah.. kol 9.45 gak aku dtg td...

tros buat kerja y x siap smlm tuh..
smpai siap.. n antar2 sume..
kerja sume cam pundek2.. je.. tp aku x taw nape.. y aku nye kene puji ngan miss kamini
sbb anas ajar aku maen light animation..
so aku buat je la.. bukan ape pon.. aku x taw ape2. photoshop y buatkn..
y page 1st aku buat. trok gile2. tp.. dtrima..
haish.. pelik toi..
y 2nd page tuh.. aku mmg mngaku. kerja aku stop sbb page no 2.. idea bnyak nk buat animation psal page 2. tp... skali aku ubah dia nye structure. mmg trok jd nye.. tuh aku tensen.. dlm hujan2..+ aircond.. boleh lak aku panas. telinga..
argh!! bengang toi..

then balek mandi hujan.. miahahhahahahahaha.. bengong toi..
acap + sapik basah kuyop.. <-- (kuyop name aku tuh oi!!!)

aku lak.. relex je. sbb naek motor ngan anas.. anas kn besar. aku tunduk sikit je bdan aku.. da x basah dah badan aku.. enjoy je naek mtor ngn anas..
hehehehehehehe..

tp ari ni kne buat correction animation psal page 2 tuh la.. sikit pon x buat. sbb malas.. sok je la buat.. da bnyak ari x ckp tdow.. time to rest lak.. =.=
sok time aku lak bertugas kat office kene dtg awal ke office...
wish i wake early.. hehe..
mitak2 smooth je ari sok.
amin..

0 comments:

Pages

Search This Blog