Bloody Monday

Monday, May 3, 2010

hehe.. tajuk cerita yang gempak aku berikan pada entri ari ni.. hahahaha.. nape?
saje2.. action je lebey...
padahal nk gtaw ari ni entri tuk ari isnin..

haha.. jgan frust weh.. aku taw citer bloody monday ni citer sal action bes..
aku faham.. tp entri aku ni.. xda kene mengena lnsung ngan citer bloody monday..
miaahahahahaha

haha.. pg smlm... ingatkn teman akak aku kat office dgn bekalan nescafe yang aku paul ngan roommate aku.. caey zen aka caey.. ingat boleh la stdy..
tiba2 bnyak lak aku jumpa benda y ley aku buat dlm office PMCare tuh.. hahaha..
sian toi la..smpaikn aku x stdy.. cun lar

kate nye skjap je kot mau buat keje.. skjap2 pon.. balek dlm kol 5 gak .. x.. 530 a.m gak.. tros balek ke shah alam dr subang jaya.. usj1 kot.. miahahha.. xtaw la.. bahagian2 usj ni.. haish..
otw nk balek.. aku nmpak la polis.. ingatkn road block..

*xleh bla gambar.. siap ada tv3 ag..hampeh.. ni la keje google*
so ignore je la.. sbb ari tuh direct aku pakai seat belt.. msk je kete.. tros tarik seat belt..

tp.. polis tuh... cm kejar mat rempit.. haish.. masa tuh x pasti lagi..
so.. buat xtaw je..
kami berenti kat kedai mamak.. ape tah name kedai mamak tuh..
mam roti canai.. breakfast.. awal2.. hehe.. akak aku kapert time tuh.. huhu.. asek lanja aku je..

*roti canai mamat.. best*

so aku rela bayarkn.. ngeh2..
balek je dr tuh..

aku dapat la kol dr akak aku.. setelah dia antar aku kat rumah..
dia nmpak mayat kat tempat polis buat road block td.. dimana mayat tuh ditutup ngan kain putih.. dan darah melekat kat kain putih tuh.. dia siap nk nanges ag..
bahaya toi..
kalu aku pon aku rasa ngeri..

aiya..
ngeri2 x ngeri.. aku ley tdow je..
hehe..
tdow je.. smpai la kol 11..
kepanasan..
terjage..
then.. ym anas.. ajak anas p teman kat pitar4..

*pitar 4.. tp pitar 4 sblah kiri.. slah angle lorh*

hehe.. bajet stdy lah eh..
buat 2 soklan.. da terkelip2 mata..
haha.. bengong toi..
tp. siap gak 1 chapter stdy..
smpai gak kol 5 cmtuh...

aku terasa nk mam buah-buah potong kat pas aka plaza shah alam..

*plaza alam sentral.. sape x pernah p.. tipo sgat larh*

huhu.. suka toi aku mam buah potong dlm cup y berbagai2 buah tuh ada..
hee :D
sedap..
then.. tiba2... anas cakap ada org nk lanje... kate nye surprise..aise..
siap x kasi taw aku lagi.. sape y nk lanja.. wa wa wa..
aku asek terpikir. sape yang nk dtg ni.. smpaikn anas xnk gtaw..
aku lak cuwak... da smpai kat sek2 kat kawasamn makan2 tuh.. tiba2 jumpa pok ding..

*pok din aka pok ding kentot*

kwan baek aku time 1st sem.. hee :D
makin bulat muka dia..
tp.. still ceria cm dlu.. suka aku tgop dia mam..
kejap je abes..
lepak dlm 10 min..
amin + amar+ yona+petom
smpai.. ini kah surprise?

*yona*amar+aksi mak nyah*amin*petom*

haha.. adoihai.. tensen toi..
ape la surprise..
x surprise lansung... aku da sampai rasa nk larikan diri..
tgop2 kene main2 ngan anas lak..


*anas aka are-nas*

then petom order.. 6 cawan abc..
uyoh~ superb.

*abaikan tarikh y ada kat pic ni.. spoil tol la*
aku buley je mam abc.. tp.. bnyak gak.. aku transfer bahan2 yang dlam cawan aku ke cawan anas..
antaranye..
-kacang
-chendol
-benda hitam tuh..(ape tah.. sory aku x taw)

then.. mam smpai abes.. giler..
tp aku mam 1st.. aku abes last kot.. haish..
tp amar VS yona..
kih3x..
yona speachless kot..
macho la..
aku ada ingat 1 babak dia..
yona: "suka -suka ko je eh~"
amar: "eh.. sukanye~ *muka gedix*"
miahahahaha.. aku + amin + petom gelak2..
anas x dgar kot.. muka dia macho je..

3 comments:

iZa said...

mmg sp0il pic abc tuh me0n. -______-"
bkn nk snap pic aku yg xbpe nk mach0 td. heh. -_____-

YooNa said...

bongek giler amar..
aish~

Mohd Anas said...

wakaka...
thank to all...

*mende itam = cincau

Pages

Search This Blog