:: Lumrah Alam.. Mustahil Untuk Menjaga Sume Hati Manusia Dalam 1 Masa ::

Thursday, May 6, 2010

Entri utk ari ni..
d pagi hari aku xda cerita nk diceritakn... sbb pg ni...xda ape y aku buat.. bgun dr tdow.. ngadap pc..
smpai la petang..x.. smpai malam larh



hehe.. kalu kepada y x setuju tuh. xyah baca. ngeh2 :p *demand*

kay..
cerita nye begini..
aku ni seorg y x pndai jaga hati org kat skeliling aku
so.. bila ada org terasa
aku cuba pujuk..
tp.. aku ni pon manusia y x pandai memujuk..
sgat2 failed dlm memujuk..
so.. bila aku berhadapan ngan org y merajuk or rasa iri hati kat aku
aku jd rasa sangat2 bersalah dow.
siyes..
nak2.. bila aku try pujuk.. org tuh down kan aku lagi..
lagi la.. aku down tahap gaban..

aku mitak maaf kalu ada tindakkan aku mmg ckp buat korang terasa..
kwan aku penah berkata..
" mustahil tuk kita nk jage hati sume org.. "
ayat tuh buat aku sedikit kuat..
thx to U.. those words make me stronger..

ari ni jugak.. aku terbaca post dia..
dia ada tuliskn lirik adam glambert
pada siapakah dia tujukan..
yang sudah pasti..
mesti bukan aku..
mustahil aku still ada dlm hati nye...
haish.
sakitnye hati aku ni..
kalu pkkn nye..
sorry.. even 4 week.. i still can't bring happiness to replace those memories..

----------------------------------------------------------------------------
ari ni.. ingat nk mam burger je kat patio..
ngan yati+kak ina++
then
aku lebey tertarik ngan tgop wayang..
sbb aku nk enjoy..
aku nk lupakn problem aku..
then keputusan ni.. aku buat.. mmbuatkn ramai tersinggung..
aku mitak maaf..
aku selfish..

aku cuba nk gtaw korang..
tp.. belom aku gtaw ape2..
dah cam aku x leh nk kate2 ape2 dah..

then aku ignore je benda tuh..
aku kuar la ngan mmber aku...
hehehe
ari ni mam burger kat d7..
daging double.. sedap eeuuww..

kasi 5 star kat kedai depan d7... bersebelahan seven eleven kat pusat komersial, sek 7...
huhu.
then kami gerak ke bukit raja.. ngan smgat waja..
hehe...
terserempak ngan raifa..
dlm hujan..
bermula la komunikasi antara 2 buah kereta.. hahahha
=.=
aku ingat raifa nk join skali.. tuh aku tros mask kerata budak laki..
=.=
x join lak..
tros msg cepat2..
hehe...
da bnyak kali.. nk jumpa raifa... slalu je dia xda kat umah..

[fifi, apish, akim, ejat]

aku+ijat+apish+akim(drebar)+fifi..
di muatkn dlm kereta akim..
hahahaha..
seronok seh..
tiba2.. terpasang lagu.. adam glambert-what da you wan from me
click link tuh.. kalu nk dengar lagu dia..
rasa nye.. xperlu kot.. kome ni mesti pernah dengar..
kami nyanyi ramai2 lagu ni.. hee..
even aku x suka..
tp.. kome sume nyanyi.. aku nyanyi lar.. ngan smile ag kot.. hehehe :)

1st nk book ironman 2
tiba2 da abes..
then proceed ambek the loser
dapat dah booked
smpai kat sane.. dia ckp xda code y kami kasi tuh..
hehe..
then dapat lak tiket ironman 2.. hee :D

kami pusing2.. ramai gak aku jumpa kwan2 lame..
romate sem 1 aku...
man++ ngan kawan2 dia.. aku xda pic nk tunjuk..
so.. ignore je.
then..
jumpa pikah.. senior aku kat fakulti sains komputer dan matematik
hehe..tiba2. dia tukar pesyen rambut dia.
x kenal aku.. asek kene sepak je aku ngan minah ni... kaki buas.. nk sepak aku je..

[pikah]

tgh lepak2 kat luar.. aku beli air coke y large punya.. xdahal la.. feveretnye psal..
hehehe..
corn x minat sgat...
sakit tekak aku.. mam corn..


[bz beli makanan.hush]


[tgop aku nye coke.. paling besar kot]

abes je movie ironman 2 tuh..
ambek pic pose ngan fifi..
ejat jd jurukamera..

[cantek seh.. pic ni..]
[tros aku buat..profile pic kat facebook.. hehe]

then lepak skjap mam..
hah.. cuba teka.. ape aku mam?
hehehe.
cm bese.. burger daging double..
=.=
haish..
xleh nk lari dah kot..
then juar+raifa+k.ina+yati datang.. huhuhu.. meriah meja kami..
chewah..
nak2.. raifa pkai tudung cmtuh.. berseri kot muka dia.. time dia bckp..
huhu..
raifa.. masa anda bercakap.. cukup berseri kot..
nk kasi thumb up kat raifa
smpai kol 3 pg baru balek.. gile kentang. lepak ngan depa..
nasib baek x jd p PD..
haha..
mmg best gile.. depa ni bnyak idea..
suka lorh.. sgat2 suka.. lepak ngan kome..hee:D
-thx guys-
----------------------------------------------------------------------------

2 comments:

Siti Hajar said...

amboi2 seronok molek tuh..dop ingat doh kakok..xpe2 aku round dgn geng2 aku nanti..tggl mg

Syn Wesley said...

hahahahhahaha.. mung tuh keje.. gile2 ngak.. bz.. smpai xleh nk ajok..

Pages

Search This Blog