Day 2 on Raya

Friday, October 1, 2010

hurmm raya ke 2 cmne ea.. haha.. da lupa.. owh ya.. mcm biasa..
hari2 aku di kampung sgat enak dan nyenyak tdow~ ish..

dan bila org2 dah datang beraya.. mula la aku beralih tempat tdow..
mengensot ke arah bilek mak aku.. nak sambong tdow.. smpai la.. ada adik beradik aku yang laen datang serbu aku dalam bilek. gahhaha.. <-- adik2 jgan jadi macam ni..

then sahabat aku bakri and syahir datang beraya.. huhuhu.. sbnarnye nak lari dr mereka ini.. tp..tkot diorang terasa lak.. haha nape lari? sbb aku ni pemalas.. nak2 layan tetamu..
biasa la tuu kan.. then kami bertiga pergi merayap... eh..
merayap mana?
haha jawapan ku kepada soklan itu..
pergi kencing kat air terjun sekayu..
bukan main happy aku tgok air.. hahaha melompat lompat2.. xtahan
dah la pakai baju kemeja.... siot toi.. sgat bengong
tros cabut baju.. pakai boxer sajah.. terjun teros.. lol~
sgat sejok.. x smpai 1 jam.. da ketar2.. tros blah~

(yang di atas tuh en caey yang di bawah itu en bakri)

then balek je kat rumah
tgok ada 4 kereta menunggu.. hee.. mcm2 la alasan.. pergi mandi la.... x kuar pon jumpa tetamu..
teros setting2 rmbut.. smbung kuar ngan kawan dr kecik lagi..

kwan lepak2 smpai x tdo pagi.. kwan lepak dlm semak malam2.. curik buah rmbutan.. xlaen x bukan pok chang~ ahaks.. ni la best frenz aku.. tp skrg da maju.. da pandai carik awek..
xda dah lepak dlm semak malam2.. xleh dah.. dia da ready nk berumah tangga je nmpak..fuh. raya pon ajak aku teman p rumah awek~ bersemangat aku nk join~.. en pian & saad pon turut serta..

then nk menghala ke rumah awek ni.. kene la melalui jambatan paling siot.. nape? sbb tiap2 kali aku lalu jalan tuh.. slalu jam!! ngek!! hampeh.. last2.. smpai la jugak ke rumah awek ni.. bila da dijemput oleh awek tuh masuk.. aku meleleh.. cantek siot~~!!!

arh.. geram!!..
badan cantik.. tip top la.. tp.. yang x bes nye.. bila di serang kucing kat rumah dia.. hilang macho aku.. haish.. siot toi.. kucing tuh kaco aku time aku mkan.. smpai bertukar tempat duduk bnyak kali ngan kawan aku..

(en pok chang <-- invite aku p rumah awek~)

(en saad n en pian<--- pangkat petapa profesional)
itu jela kot entri tuk raya ke 2.. hee..then malam maen dota bersama same team noobies~ saad
turut serta.. wahahhahaha.. cool~
p/s: gambarku xda.. :'(

0 comments:

Pages

Search This Blog