Day 3 on Raya

Friday, October 1, 2010

haish.. day 3 start dari mana ea.. aku lupa dowh.. siyes..
ahhh !! idea dah mari~~

ok bermula bila bgun tdo di kejot oleh anak buahku yang nakal n manja ngn aku... tp paling tkot ngan aku bile aku marah2 kat dia..

(anak buahku yang comel)

bgun je tdo,, mula la pasang lagu time mandi.. nak2.. time ni.. aku suka pasang lagu addicted!!
ahaks.. cool dowh lagu ni..
then bermula la raya aku ni.. bila datang kawan DOTA sehidup semati aku.. cewah.. lebih2 lak..
eman~ and jojo~
wah2..
(dari kiri jojo and eman )
p/s: da macam kapel gay da aku tgok pic ni.. hahaha.. nasib la kome.. aku cari gmbar kome.. then aku jumpa gambar ni.. gahahahaha..

datang rumah aku.. carik nasik.. hebat la budak2 skrg.. tp bgus gak la.. senang aku nak layan kalu dah x malu cmni..

then start je diorg bla.. aku pon start la bersiap2 nk pergi beraya kat rumah saudara mara..
tp yang pelik nye.. tujuan utama nk p raya kat rumah saudara mara.. tp tiba2 singgah kat laen.. kat rumah kawan anak sedara aku..alahai~ layankan sajah~
sempat gak ambek gmbar2 kat situh hee..

(melalut di rumah orang.. hahaha ngek!!)

then singgah lagi kat rumah kawan kakak aku.. ni yang aku paling xsuka kalu beraya ngan org yang kuat melalut.. nk p raya kat laen.. kat laen dlu smpai.. ish!

lepas pada tuh baru la.. dapat smpai jugak beraya rumah mak sedara aku.. aku pgil che da..
huhuk2.. nak beraya ngan che da.. tp duk ambek gmbar gedix2.. hampeh..
(p/s: jgan pk jauh2.. ni gmbar saudara mara sajah.. )

then raya ke 3 ni aku buat ape ag hah? da lupa..hah! mlm tuh aku kene jaga rumah coz abg n kakak aku nk p beraya ngan mak aku. so.. aku kasi la depa chance..

aku pgil kekawan aku maen dota temankn aku di rumah.. hoho..
smbil2 main dota.. kawan aku dari kecik smpai lak ke rumah aku.. nama dia khairi..
dr sek rendah.. sek men agama.. sek men teknik.. hah..asek 1 sekolah je.. tp smpai skrg x penah lak gaduh2.. gaduh pon time darjah 1.. aku silap pukol dia.. dia menangis.. then mengamok.. time tuh siyes aku tkot dia.. tp sbb tuh la aku jadi kawan dia.. hahaha.. bengong time sekolah rendah ari tuh..


0 comments:

Pages

Search This Blog