:: susah.. failed..hide ::

Saturday, April 17, 2010

yup.. skrg da 1 week 3 ari dah.. aku merana cmni.. huhu.. tp aku bukan nak kata ape..

im FAILED !!
utk ubah sume ni.... bukan aku xnk ubah.. tp.. its hard..
ape y aku ley buat skrg.. aku just ley hidekn feeling ni.. dr sgala manusia2 d skeliling aku.. even sesusah mane pon.. aku akan cuba..

pg td.. abg aku dapat bongkar sume rahsia aku.. aku x tkot.. tp.. aku makin malu berdepan ngan dia.. dia da taw rahsia aku.. aku sgat2 malu..
tp.. ape ley buat.. smpai bile aku nk berahsia.. mohd ridhwan name dia.. a.k.a.. abu..
susah tuk aku lupakn.. walau memori y aku ada 2 hari je..
tp aku xleh nk kata ape.. bila ati da syg.. ape y tingal pon.. still akan sayang..
aku x mampu utk bermaen maen... ramai y suggest cari org laen.. time dgar y itu lah.. hati aku lagi sebak..

bukan ape.. aku da try mcm2 cara.. tp bukan cara cari org laen.. aku xnk dow.. ada org replace dia utk aku.. siyes.. aku x mampu utk menahannya.. kalu ada org y benar2 layak skali pon. aku xnk..

ye.. aku mmg setia.. bukan aku nk tunjuk.. tp.. aku mmg d lahirkn cmni. aku tkot akn kehilangan.. sum1.. nasib baek la.. mak + ayah aku masih hidup.. cmna lah aku nk mnghadapi bila mereka ini sudah tiada..

aku nk je jerit kat kolej 8 (UM) ni.. argh!!! tp.. ape y aku dapat ngn jeritan tuh. nothing.. so. aku just ambek snowhat aku... ttp muka.. smbil dgar Fly.HM..smpai tertido..

mungkin ada perkara y tersirat dsebalik kejadian berlaku ni.. aku redha... even aku da jauh drMu Ya Allah... tp ku pohon dr Mu.. agar Ko lindungi aku.. familyku..kwan2ku.. dan dia...

aku pohon maaf kepada org slalu mendengar rintihan hatiku.. slalu mnyusahkn org hidup aku ni..
terima kasih bnyak2..

0 comments:

Pages

Search This Blog