:::::: haish... Keajaiban ::::::

Tuesday, April 6, 2010

huhu.. skrg udah start ape y pelik.. tp benda ni lagi pelik.. bilek kenal ngan DIA
haish.. susah nk citer.. tp.. aku x taw nk kate ape.. sbb... aku pon senang sgat fall ngan dia nih..
adoi.. nk wak cmne? tp.. aku sgat happy ape y aku trima.. di akal di pkran..
aku jatuh cinta dgnnye.. kenape?
ngak taw... jgan tnye aku..
huhu.. even sume relationship aku dgn SEJARAH HITAMKU..
jauh berbeza ngan kasih y aku trima ni.. haish...
sejak aku berkenalan dgan DIA
aku x taw.. aku jadi pelik..
1. pg tuh.. aku slalu tgop pic2 dia.. smpaikn.. masa aku utk stdy manderin.. aku buat bodo je.. aku lebey pentingkn tuntun pic2 dia.. ape sudah jd??
2. aku tiba2 ada perasaan utk cari 1 lagu.. tiba2 terfikir... hendak cari lagu tuh..
*nama lagu x taw..
*nama penanyi x taw...
* 1 jam mencari.. baru dapat.. lagu nye?
* rahsia.. jatuh standard aku gtaw korang.. tp.. lagu tuh.. lagu nasyid.. mihahahaaa
3.tiap kali aku pasang lagu ni..aku teringatkn kat dia.. =.= so.. aku pasang dr kol 10 pg.. start je dapat lag tuh... aku psang.. tnpa puas jemu...
4.dan lepas je balek dr jwab test.(manderin test) aku x kisah pon ape y belaku.. tp.. aku just tertunggu tunggu.. bila dia akn on9.. smpai tertido..
haish..
5. tertidow tuh l dtg dlm mimpi aku.. aku nyanyi lagu nasyid tuh.. kat depan dia.. =.=
malu (*.*)
6. dlm kol 12 lebey gak.. baru dia o9..huhuhu.. penantian aku berhasil.. tanpa rasa marah atau ape.. aku.. tiba2 tersyum sinis..chat ngan dia.. smpai pg hari.. da dekat kol 6 lebih da kot..
7. mlm tuh gak.. aku declarekn ngan DIA pada tarikh 7hb 4.. kol 12.40 a.m..
happy.. ¬(=.=)¬

2 comments:

Purple Kurumi said...

yeah>>>
ayob in a relationship!!!! (^_^)
sweet gak ko ni eh???
sampai mimpi2 bnda2 mcm tuh.. hehehehe...

Sens said...

hehe. baru ko taw ke? huhu.. xpe.. tggu.. 2 bulan lagi..

Pages

Search This Blog