::: My First Date :::

Wednesday, April 7, 2010

aiya.. ari ni nye pasal.. aku jd kelam kabot.. caey asek marah aku... kol 730 da bgun even tdow kol 630am..
bgun x mamai lnsung.. rasa refresh gile2 nye.. mane aku dapat tah.. ngan berbekalkn tdow 1 jam ni..
aku nye mata cerah je.. siap masuk kelas kol 830 a.m... padahal.. mana aku ada kelas time tuh.. masuk dlm kelas lab org.. duk maen internet.. huuhuhuhu...
aku jd bising pg tuh.. sume org aku rasa nk tgor..
ades..

slpas je declarekn aku dan DIA..
aku da mula rasa syg gila kat dia..
skrg ni.. aku x taw.. aku psang lagu nasyid tuh.. aku ingat DIA..
haish..
what is happening?
aiya..
(di suatu masa bila aku berada di kelas.. semasa lecturer bg lecture..)
aku gune earphone.. kasi dia xnmpak.. psang lagu nasyid tuh..
then...
smpai lect aku sound.." awak nk dgar sy lecture ke.. or awak nk dgar lagu awak tuh "
aku jwab " sory puan.. saya ngantok sgat ni.. x ckp tdow.. sy psang lagu ni slow je..sy dgar puan mngajar.."(cover..)
ades.., segan.. dia siap tnye"psang lagu ape?"
n aku lak.. bongok sikit.. jwab.. "lagu nasyid puan. kalu puan x percaya.. puan ley dgar ni"..
hahaha.. lepas je kelas tuh.. kami p mkan big apple.. wee~ada org suport..
mr popilo pito~

huhu.. pito la suport bayar tiket rapid KL.. balek skali..
dia la jugak belanja kami set big apple..
aku pon terkuar perkataan ni.. "waaa~"
kenapa ngan aku?
huhu.. aku nmpak ada org derma darah.. aku suka derma darah..
haish..
masa tuh.. aku highlight gile2... mr ajeh sapik penah berkata..
"aku pon rasa nk derma darah gak ni.. xpernah ada exp derma darah"
huhu.. tp.. kami focus ngan hala tujuan kami.. kedai big apple.. aku order la set aku.. 6 biji.. 4 'aliens'.. 2 'say cheeses'..
huhu.. siap aku mitak susun elok2 lagi.. hehe.. pito belanja.. kami setiap seorg 1 set.. kaya pito ni..
ades.. destination seterusnya.. kami p beli air.. ingat nk g trun kat ' the store '.. tp xleh.. bukan xleh.. kdai ttp lar..~
so.. kami beli air kat tepi2 je.. aku lak beli buah y dalam bekas tuh.. suka sgat mkan benda2 cmtuh..
huu.. nak2 dia letak asam kn.. hish. lagi la.. then hala tuju strosnye.. nk g derma darah..
dgar..
*keadaan aku y selsema..
*demam..
*x ckp tdow...
aku nk jugak derma darah.. sapik.. y td beria-ria.. da hilang keyakinana..
so.. aku sorang je..y derma..
huhu.. xpe.. janji macho..~~


lepas je dr derma darah.. kepala pening2.. huuhuuhhu.. haha.. mcm la xbese kan?
pening2 lalat cmtuh..
tp.. aku suka.. sbb ada 2 mmber aku.. sapik ngan pito.. ada kat depan n belakang jage aku..
tkot aku tumbang tiba2...
tp.. mmg bes sgat..tros balek msk kelas.. Discrete Structure.. ngan kepala pening.. tiba2.. mr amar dtg... ngan azumar n amin.. geng 3A


amar duk sblah aku..bau bunga (perfume) dia sgat kuat. smpai terbersin bnyak kali aku...

abe je kelas tuh...aku lepak ngan miss petom~ dia ks aku nye cheese donut.. haish..xda mood nk mkan... huhu..xpe.. janji depa epy...

aku tuggu la si DIA nih.. haish.. tggu punya tggu..dia ckp bru bgun tdow..so ok la.. aku tgu~ tggu~ tggu~ tiba2 petir memanah~ kuat.. bannnngg!!!!!~
haish.. seram..
smpai aku dgar mp3 gune earphone still dgar kuat giler2.. smpai hujan lebat gile2.. xnmpak jalan.. tiba2.. aku dapat msg dr DIA.. dia cakap.. da nk smpai.. aku pon redah hujan tuk tunggu dia kat bustop... tiba2.. dia dtg.. ngan snyuman senget..
huhu. pandang aku..
aku ape lagi.. snyum lebar2..
dia hulurkn tgannye.. aku pegang erat tgan nye.. aiya.. tgan dia y ptuh melepak.. putih sgat2~~..
aku suka..
spt y aku janji.. aku nk pelok dia 2 min.. dia kasi.. 2 min kat aku.. wa.. suka nye,..
saat2 yang aku xleh lupa.. aku smbang ngan dia.. mcm2.. tp.. bila aku tgop kat laen.. dia pndang aku.. aku pndang dia. dia malu..
mata dia coklat.. same ngan mata aku... aku suka tgop.. huhu.. mmg jenis mata y aku suka.. hee:D~

kami jalan2 macam2.. tp.. x taw nk p mana..
last2 sembang2 kat sek7.. pasar malam.. ades.. kat cni.. malu2.. sbb dia tgop aku smcm.. aku pon malu gak.. ades... segan toi la..dia bnyk becerita ttg diri dia.. aku ska sgat..

then kami p lepak kat sek 18 kat ada playground.... nk pegang tgn.. tp.. malu. ramai org tgop.. smpai tuh.. dia.. antar aku balek... da romantic part y aku xkn lupa smpai bilew2~ haish..
i love u so much~

0 comments:

Pages

Search This Blog