:: celebrate bufday pikah ::

Sunday, November 8, 2009

Haha.. kami lepak kat restauran nasi lemak cinta syg.. topic utama
BERAK TAHIK KERAS... COTEK,COTEK,COTEK... KANKANG ABES.... TEROK LAWAS...

Citer nyer bermula apabila.. aku bertanya kan tentang si pikah ngan nad balek utk bersolek sekejap..
Kuang : depa nih berak tahik keras dah ni
Aku tambah
Kuyop: berak kankang luas2.. straight kaki.. haha cmni.. ( smbil tunjuk gaya.. erni buat emotional yang mengelikan)
Kuang tmbah lagi..
Kuang : berak cotek,cotek..
Tmbah lagi
Kuyop:terok jugak... smpai lawas.. yeah.. akirnye.. siap.. haha..
(dino terdiam smbil tgok erni buat emotion td lagi.. :D)

Tiba2.. depa 2 org tuh dtg.. haha..
Kami belakon spt xda berlaku ape2... erni report kat pikah.. tp lansung x d layan.. har3x..

Kami ambek pic posing2.. huhu 













Haha.. bnyak lagi pic.. xkan la nk tunjuk sume kan..
Hehe..private tuh bnyak.. xley tunjuk.. har3..
Tp ada y private aku nk tunjuk.. har3x.. psal erni.. y slalu jadi mangsa ktorg.. har3x.





Cuba duk tegop sume.. ape dia buat tuh.. astarghar!!!
Dia tutup.. tut**
Haha.. kenapa tuh minah erni weh.??
X ptg ka??
Ahaks..
Dgn muka macho nyer.. aku ckp kat dia..








“aku ada beli 3 pencukur..
Kalu ko nk.. aku ada lagi 2 yang x guna..1 lagi da guna.. xleh bg kat ko lagi..”
Huhu.. tiba2.. dia kena rasuk.. hwuahhahaha.. ngan aku skali gelak2.. hahahhahaha..
X leh henti aku dia ni buat lawak..
Aduhai..








Dgan gaya yang erni ajar td.. kami belajar sesuatu. Cukur la slalu.. hwuahhahaha.. moto ari ni.. ttp **
Hwuahuahhahaha

:: Lari dari pikah nyer bufday... busan!!! ::
Lepas jah kami tingalkn pikah ngan abg dia.. kami pon tros pergi ke destination y x pasti..
Berapa banyak kali kami silap jalan x taw la.. janji.. muka sorg2.. ambek gmbar.. x leh bla.. haha..








Haish.. da smpai mane???
Ni la destination y sesat kan kami.. xtream park.. har3..
Seksen 13






Udah sampai.. har3..
1 pg yang sgat panjang..






Ko taw. Nk je aku makan bintang d langit tuh.. haha.. may b laen hari.. bila aku da jd geng ngan atromen. 





Feeling nyer bile da smpai sni.. haha.. smpai kami maen tdow2.. org duk maen skate board ngan basikal.. ktorg duk baring jah.. haha.. tiba~~~tiba~~~








Mat kuang boleh tdow.. kat cni.. ahhahahaa.. pundek!!

Lepas jah maen kat cni.. kami maen pnjat2 gunung.. haha.. jgan tipu x baek. Bukit y org buat jah.. tp tinggi yang amat.!!!
(X da la tinggi sgat  )










Aku berjaya.. naek!! Yeah!!
Si erni ni.. ok lah sbb ringan.. boleh la aku bawak naek atas.. sorry nad.. anda dah mencapai limit berat :D
x berani eden nk tarik tuan hamba naek.. ni pon cek we yang tolong..
sume bukit yang depa ni buat kami dah naek sume.. haha.. kecuali yang wall climbing tuh.. haha..
tiba~~ tiba~~~
azan subuh suda.. cam setan. Dgar jer azan.. tros balek lingtang pukang.. balek!!!!
Hahaha.. tros balek~~
Berakhir suda xpdisi kami budak2 egloo ngan x egloo.. kepada senior kami zai n kwan kami fammy.. jgan sedih2.. ari masih pnjang.. har3x.. kita buat lagi. Tp keje jgan tinggal kwan2.. egloo tuh.. kita jga elok2.. hahaha
Bashah! Egloo~~tq

0 comments:

Pages

Search This Blog