Thanks You Dear!!

Sunday, August 22, 2010



Entri khas tuk yang berkenaan.

cmna ea?
nk start dari mana ni?

ades..
hah.. ari ni ari sepecial bg aku.. kenapa?
LoL...
hah. cuba teka?

ZzzZZZzz

mengarot. salah sume..!!

yap.. entri ni mengisahkn aku plan bukak pose.. tp x jd..
then aku g marah org tuh.. LoL..
kejam x?
aah.. kejam sgat kan.. tp.. org tuh.. baik jugak...
dia dtg walaopn aku da ckp jgan dtg.. ahaks.
(+_+)

baik punya pasal.. aku siap2 gak la.. time tuh da lewat..
kol 6++ dekat kol 7 dah.. adei... roomate aku pon da belikan makanan utk aku..

lama nye tggu.. akhirnya dia sampai..
da dekat kol 7.20++
Dia xda mkanan.. nak ajak naek umah.. dia segan..
kami pon gerak la.. aku mmg x bese mkan kat luar time2 bukak pose.. ari2 bukak pose kat umah je..
aku suggest la p bzar.. "dia ckp mesti da ttp la yang oi.."
ahaks.. then ngan muka bengang ngan aku.. dia suruh aku tunjuk jalan p plaza alam sentral..
senyap je suasana.. sbb aku tkot ngan org mrah2..

aku pon kasi la direction..
ada satu masa tuh..kat bulatan..
aku bilang pukol 3.. dia nk masuk pukol 12... LoL..
ades.." weh2.. pukol 3.. bukan kol 12.." kata aku..
ahaks.. muka bengang dia da jernih skit.. malu kot.. jumpa bulatan satu lagi.. dia tnye tkot salah kot..
"pukol 3 belah mana ea?"
LoL
" dengan tenang aku jwab.. sana..."
[sambil tunjuk arah ngn ibu jari aku.. amboi beradab aku.. dalam hati.. letih duk gelak!!!]


smpai je.. mmg tpat dengan waktu.. smpai org azan.. LoL!!

muka dia lagi bengang.. hurm.. aku pon buat xtaw..
msk dlm plaza alam sentral..{muka selamba.. buat2 x slh}
dia pon start bercakap.
" beli la air dlu.. bukak pose.. lempang kang!"
alahai.. dlm ati aku.. xpe.. ni slah aku.
[dlm hati.. eh eleh.. nk lempang konon.. try r.. mai tgop lempang sape lagi laju dan sakit]

dah beli air.. dia tunggu kat kenny rogers..aku x taw nk kata ape.. ajak sane x layan..
kata nye.. nk chop tempat.. t susah..
aku pon bla.. p toilet.. x tahan tgop org marah2 kat aku


last2...
mkan la jugak kat kenny rogers.. kalu nk taw.. ni la 1st time aku mkan kat cni.. haha.. x pndai pegang pisau..
penang bole.. tp guna haram.. aku gune je garfu yang dia kasi..
dia belanja.. :)
huhu..

aku hentam2.. habes la jgak makanan dia.. ape tah aku mkan.. dia y order.. x taw aku order.. dia order set..
tp x taw name..
dia kasi ayam + 3 pilihan pencuci mulot + muffin coklat +ais lemon tea..
lama gak nk habeskn makanan2 depo ni.. kenyang..
haha.. then tros balek..
dia pon antarkn aku balek.. huhu.. mmg terbaik la dia ni..
da antar duk sembang2 dlm keter dia..
last2.dia kasi adiah bufday.. bapak sweet.. jarang adiah aku dapat dlm umor aku lepasan SPM..
sweet giler!!
thanks sgat2..
adiah ape? ahaks.. secret!! LoL
aku akan gunakan adiah tuh ngan sebaik yang mungkin...
thx dear.. syg kamo.. nak je aku cium2 ko.. haha..
xleh2!!
POSE!!!


0 comments:

Pages

Search This Blog