MISERY!

Tuesday, August 24, 2010



haha.. tajuk ari ni pasal misery..
seperti hari-hari biasa.. jika aku addicted dengan satu lagu.. aku akan pasang lagu tuh.. sampai la telinga aku dah bosan dan jemu dengan lagu tuh..

sekarang ni aku dah mula addicted ngan satu lagu..
yap..

MISERY by MAROON5
^click ni (website official maroon 5)

1st time aku mendengar lagu ni.. di radio.. HOT.FM
perasaan aku kat lagu ni masa tu sangat menyampah..
lagu ape la diorang mainkan.. tapi bila DJ kat HOT.FM tu mengatakan lagu tu dari album terbaru maroon5 aku teros search kat google.. dan YOUTUBE..




haha.. ni result aku dapat dari YOUTUBE.. dan terima kasih kepada pihak YOUTUBE..
lagu ni buat aku tertarik dengan lirik dan kisah video dia..

hoho
bagi aku.. lagu ni berkisahkan tentang seorang lelaki yang menyintai seorang perempuan yang mendiamkan diri nye dan kesepian lelaki tuh membuatkan penyanyi tersebut sengsara..

tapi bila tengok video dia sangat over bila perempuan tu pukul lelaki tuh tanpa perasaan.. dengan macam-macam senjata.. LoL.. sangat kejam..
(+_+) jom layan!


1 comments:

honey_my boo said...

ade gak yg minat dgn Maroon5 erk... sy suke dgn lagu mreka tajuk When its over... cube la try dengar

Pages

Search This Blog