!!..Merepek..!!..Jgan Percaya..!!

Monday, August 9, 2010

harap maklom.. rumah aku ada sesuatu yang x diigini.. aku bukan nk besarkn2 kes.. tp.. kalu hari2 berlaku mmg la aku x tahan.. LoL.. tensen~

kata slh seorang roomate aku.. jgan hipokrit..
WoW.. Lahar nampak.. haish..

1. dlm kol 2 -3 pg.. mesti ada kedengaran bunyi org duk kacao air kat area dapur aku.. apekah benda nye.. aku duk usyha.. tp.. xda lak org rumah2 sblah duk buka lampu ka.. tgh buat air.. perkara ni berlaku.. 5-6x gak.. yap.. aku sndri tkot ttg ni..LoL.. tp aku cam bese.. dengan bergayakn otak udang.. aku ttp mata.. buat2 tido.. haish..

*comel pulak tgok gelas ngan sudu ni lol.. comel2*

2. time weekend.. aku bercadang ke UM sbb xda org dah kat umah aku..

*caey dan bakri pg PROMED ada pertandingan coding kat dungun, terengganu..
*amiz dan sapik balek area KL..
* xkan aku nk tingal sorang2..

tp sblm aku gerak ke UM.. aku check la dlu.. 2x check overall ttp sume barang2 elektrik.. tutup sume tingkap dan pintu.. tp.
bile je aku balek dr UM..
aku dapati.. kipas still terbukak laju sedang berpusing2..walhal.. xda pulak benda2 laen berubah tmpat kalu nk kata org msk..

*haha... kipas yang selalu ada atas kepala aku time tdow.. x kira siang or malam*


3. rumah aku ni berada tingkat atas skali.. tp yang pelik nye.. tiba2.. ada baju duk melekat kat tingkap kat umah aku.. wa... baju hitam chelsea.. alahai.. baju sape ni.. aku mengelabah dibuatnye.. siot nye.. pundek..
tnye amiz.. amiz ckp xtaw.. bakri kot..
bakri sapik caey balek.. kata baju paan.. aiyo.. lagi la..paan mana dtg umah aku.. xpenah pulak dia nk kenal umah aku kat ane..
sapik nye alasan.. kot kedai bundle tuh nk buat promosi.. dia lempar baju kat tingkap kita..
aku mengeloh panjang dengar alasan sapik nih.. haish
*hah ni baju dia.. cmne la ada baju leh terbang kat tingkat atas skali.. *

hari ke hari.. aku makin was2 dengan umah aku.. LoL..
tiap2 malam.. aku xtenang tdow..
doakn aku.. LoL.. selamat.. aku tkot. tp gune otak udang.. hahaha

4 comments:

-achuu- said...

macam best je....

cik said...

ak0o phm pasaan kaw weyh..
sbr2,yg penting kaw jgn mglbah~

Ahmad Farhan said...

ooo..gi um xcakap pon!

iZa said...

welc0me t0 d club~

Pages

Search This Blog