:; RePly FoR ErNi NyEr TaG ::

Wednesday, September 1, 2010

hah. 1st time dapat award blog daripada Cik Erni
thx Cik Erni..


sblm dapat award ni kene menjawab 7 soalan.
jadi.. aku follow procedure yang dah ada je la..

1) APA PERKARA YANG BERMAIN DI FIKIRAN SEKARANG NI?

ades.. susah la nak jawab.. kalu jawab mesti korang terkejot.. hoho.. ok2.. jap2.. ambek angin dulu.. aku terfikir macam mana ngan malam honeymoon aku.. LoL~!

2)APAKAN NAMA SAMARAN KAMU?

Mat Sen aka kuyop aka Sens Wesley

3)3 ORANG YANG ANDA SAYANG

*parent
*adik beradik
*si dia

4)PANGGILAN UNTUK SI DIA

buncit.. haish.. mesti dia merajuk 4 hari.. hoho..

5)HADIAH YANG YOU ALL IMPIKAN DARIPADA SESEORANG YANG ISTIMEWA

jacket je.. aku memang bermasalah dalam nak pilih sesuatu.. dari dulu memang nak sangat-sangat beli jacket tapi x pernah dapat pilih sendiri.. so.. aku harap si dia dapat membuat pilihan untuk aku..

6)BLOG YANG ANDA SUKA VISIT
*Street Shifters => click ni
kat blog ni selalu ada update pasal jaket, kasut.. tapi aku xpernah dapat buat pilihan.. hoho..
*blog kekawan yang updated.. aku akan baca semua nye.. :)

7)TAG 15 BLOGGER
*Hanis
*aslinah ali
*achuu aka anas
*yoona
*acap aka akanohebi
*tiya lavender
*pak abu
*eira nus
*yann
*nurasila
*farhan
*mr.shah
*cik bubu
*wanwave
*cahaya suria


done.. so this award is mine..LoL!

4 comments:

-achuu- said...

camne nak tau org tag kita?

YooNa said...

ciss~
perlu ke aku jawab tag ni..huh!

Syn Wesley said...

achu.. aku pon xmengerti
yoo.. wajib la.. jgan hampakn aku.

YooNa said...

nnti lah..
hahaha

Pages

Search This Blog