BOTAK!!!

Wednesday, July 14, 2010

tiba2 nk kuarkn post psal botak... bila caey roomate ku bckp ttg botakkn kepala la yob.. coz baru je balek gunting rmbut.. ceh.. itu pon nk bangga..

si caey bur-t tak tut tipat tipot..
haish..

ghahaha.. itu nama dia.. name full
kalu name pendek lak..
caey bur-T

ahaks...itulah dia kwan yang x senonoh aku ada.. tp bes kwan ngan dia...

berbalek pada post aku iaitu BOTAK!~
yap.. aku ada la alkisah ttg botak..
alkisah ni x jauh jugak la.. dekat2 je ngan aku... kisah al-botak ttg abang aku si abu. aka duan aka oney
ah.. bnyak r nama dia..

time dia temankn aku p beli lappy kat lowyat ari tuh..
kata nye nk botak..
akak aku suruh ajak aku skali.. meremang bulu2 kat 1 badan aku mendengar kata2 beliao..
hahaha..
xleh la botak weh.. x penah lagi aku botak.. at least ada la gak bulu2 atas kepala aku..

lepas je letih2 baru balek beli lappy..
location: bwah KL monerel kat KL centre tuh..
ada 1 kedai mamak gunting rmbut.. gahhahaa..


ok...
nk di ceritakn kengerian botak ni... kakak aku suruh la aku snap pic sblm da selepas..
ok.. ni abg aku.. dan y blkg tuh aku lah.. haish..
ahaks..


dan ni pulak semasa sudah ptong sume.. aiya.. xkenal2.. haish.. pak abu ni.. boleh lak dia wak muka2 cmtuh.. gahhahaha..
ok.. yang kat blkg tuh.. akak aku lak snap pic.. dia suruh aku.. aku da malas.. berat sgat lappy yang aku bawak..




kakak aku yang suka snap pic.. gahhaa.. ni pic yang aku snap.. tuh pon dia suruh.. layankn saje.. nway.. dia mmg cun.. =.=

aku yang da lembik.. da x larat.. baca majalah gmbar artis2 sexy.. wuuu.. x.x


hah.. ni la mangsa botak.. gahhahaha.. dah2 g byar duit mamat tuh..
gahhahaa.. lagi ngeri kepala abg aku ni... bila belari dlm hujan.. da la kepala berkilat.. tiba2.. hujan lak atas kepala.. hahaha.. berminyak seh.. bersinar2.. arh!!! ngeri!!

4 comments:

Miss Eynee said...

ha!ko bile plak nak botak? visit my blog jugak tau!! :)

Syn Wesley said...

jgn la berharap kpd yang mustahil cik eni...hahha.. slalu je aku bace ko nye blog.. tp.. 1 je prob.. kenapa ko nye blog xleh dkomen..?

i.k.o said...

rum8 mu b0tak?

Syn Wesley said...

owh tidak same skali =.=

Pages

Search This Blog